Välj ditt medlemsskap

Nivå Pris  
Gratismedlemskapet Gratis Välj

Gratis

Här får du ett träningspass i veckan, du får vara med i gemenskapen och du får pepp och motivation för din personliga träning.

Yoga med Clara

Yoga med Clara är en månadsprogrammering i yoga, för dig som vill komma igång med yogan. Det första passet kommer du få i juli! Det här går alltså inte att beställa än!

Veckans utmaning

Veckans utmaning är veckovisa träningsutmaningar, där du får tävla och utmana dig själv! För varje gång du klarar en utmaning får du en badge, och klarar du fyra utmaningar i rad får du en guldbadge! Det kommer vara både rörlighetsutmaningar, styrkeutmaningar, konditionsutmaningar, mentala utmaningar och olika frågor och funderingar. Så helt enkelt lite allt möjligt! Det första passet kommer du få i juli! Det här går alltså inte att beställa än!

Träna hemma

Träna hemma innebär att du får färdiga träningspass att köra hemifrån, tre pass i veckan, som passar bra för dig som vill komma igång med träningen och lära dig att träna! Det kommer vara lite svettigare pass och du kommer få jobba en hel del, så det är bra för dig som vill träna upp lite puls och svettas en del! Passen tar ungefär 30 minuter och kommer varje måndag, onsdag och fredag! Det första passet kommer du få i juli! Det här går alltså inte att beställa än!

Träna på gym

Det här medlemskapet är för dig som vill komma igång med gymträningen och vill lära dig träna i ett gym, med fria vikter och med maskiner. Varje måndag, onsdag och fredag kommer du få träningspass som funkar för dig som vill börja träna med skivstång och lära dig tekniker, om vikter som funkar och övningar att göra i ett gym. Passen kommer ta runt 50 minuter styck. Det första passet kommer du få i juli! Det här går alltså inte att beställa än!