Veckans planer – plugg och yoga

bucket list 2019

Måndag: En ledig dag som inte innebär ledighet, utan plugg, admin i företaget och massor med andra saker. Men vem vill vara ledig liksom?

Tisdag: Börjar dagen med yoga, har tid att öva på dans, HIIT, aquafitness och en del apollo-admin. Hoppas på bänk-tid också. Behöver bänka.

Onsdag: yoga, morning walk (30 minuters promenad), hålla i en padelturnering, cirkelfys och stretch på kvällen. En rolig och svettig dag helt enkelt. Ska försöka lära mig att spela padel också.

Torsdag: betyder snyggkläder på, ska jobba med admin här hela dagen. Sen på kvällen lär jag behöva köra lite marklyft eller knäböj, bara för att få fokusera lite på tung träning också. Yoga i all ära men min kropp mår fan bra av knäböj och allt sånt. Och på kvällen spelar Lakers mot Skellefteå så det ska jag försöka se på också.

Fredag: yoga, functional training, vattenpolo (haha att jag ska leda det), aqua fitness, och därefter admin och kanske simning eller något sånt på kvällen. Har blivit utmanad här att börja simma ordentligt.

Lördag: morning yoga och morning walk, admintid, padelturnering igen och sen kommer min favorit: seniorfys. Alltså, hur kul? Saknar mina seniorer hemma så ser fram emot att få ha liknande fyspass här. Lakers spelar mot Frölunda med, vilket kan sluta hursom, och det.. ja… det blir kul. Kanske.

Söndag:morning yoga och morning walk, admin, aqua fitness och cirkelfys.

Målet med veckan: skriva klart den där uppsatsen. Heja mig.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.