Veckans bästa – en himla massa PBn

Oj vad det ser ut som att jag skelar på den här bilden. Haha.

HEJ! Hej på er! Hur är läget?

Här är det bra! Mår bra! Känner mig bra! Äter just nu knäckebröd med nutella, och även om nutella inte är något jag vanligtvis rekommenderar så är det ändå himla gott, eller hur?

Veckans starkaste: gjort 6 pb-lyft enligt min träningsapp Styrkelabbet, där det var reps-pb i både mark, bänk och böj! Kul! Egentligen är det nog att jag inte testat mina reps-pbn ordentligt innan, det är verkligen tungt att göra det, men också väldigt kul att se hur tungt man orkar lyfta.

Veckans bästa företagsinvestering: alla de här utmaningarna jag kör på min fb-sida ger mig så mycket, både i att folk engagerar sig i något jag själv tycker är väldigt kul, och sen så växer både min fb-sida och slutligen min fb-grupp, som är målet då.

Fokuset på att kliva rätt här är ju enormt… 😉

Veckans utmaning: att föreläsa x 2 som jag gjorde i tisdags! Men så roligt det var! Superläskigt, men så fort jag började prata så släppte spänningen och allt bara flöt på. Båda föreläsningarna var lite mindre, så fick utrymme att prata med publiken och fråga dem en del, och prata med publiken istället för att bara ha en monolog. Kan visserligen ha det helt utan problem, men det är ju roligt att få respons och veta att folk lyssnar… 😉

Veckans svettigaste: Att köra Cat Meffans yogapass igår. Sinnes. Här är länken.

Veckans mysigaste: fikan med Aline i torsdags helt klart! En nyfunnen vän som jag verkligen tycker om, så himla kul att få lära känna nya personer! Vi har en hel del gemensamt, bland annat så verkar vi gilla samma fika på ett ungefär och det är ju verkligen trevligt. 😉

Veckans mående: generellt väldigt bra. Förra veckan var veckan innan mens, så då brukar det vara lite ostabilt, men nu, den här veckan när jag haft mens, så brukar allt bara släppa och jag bara mår bra. Det är rätt najs faktiskt.

Veckans Viktor-skämt: Vad kallas en kinesisk film som spelas in mellan mars & april? Vår-rulle. (Det är alltså den här killen jag tydligen är kär i. Hjälp)

Veckans längtan: Efter nästa helg då V ska komma hit.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.