Veckans bästa – en dag i Sahl Hasheesh

Hard working girl, alltid på telefonen eller med datorn.

Veckans mysigaste: en halvdag i Sahl Hasheesh med Elin! Vi var där i fredags på vår lediga dag och frös (så kall dag) men mös ändå.

Veckan svettigaste: kanske dagens corepass. Herregud vad svetten rann. Det var najs dock.

Veckans utmaning: i måndags när vi skulle åka och fixa passfoto till mig och försökte förstå mina kollegors vägbeskrivning dit. Vi fick åka runt 2 timmar i bil i onödan haha….

Veckans godaste: i onsdags när jag och en kollega var ute och falafel mitt på ljusa dagen. Så gott var det, lite annat än liksom hotellmat. Bara gatuköksmat typ. Hämtmat deluxe. På tal om det blev jag väldigt sugen på en svettig Hawaii nu med extra kebabsås.

Veckans jobbigaste: att köra pausmark igår. Fy och hujeda mig. Kanske dock för att jag fick världens ångestattack mitt under passet, men skam den som ger sig, jag körde på. Ångesten försvann efter många marklyft och många tårar, och jag körde hela passet. Bra jobbat Clara.

Veckans roligaste: att jag numera kan stå på händer mot en vägg. Trodde jag aldrig skulle hända. Nästa utmaning = utan vägg. Just nu försöker jag bara hitta balansen i kroppen, och liksom inte behöva väggen när jag står där. Så svårt dock.


Veckans solstol: Förutom Sahl Hasheesh då, så att bara gå ner till vår Aqua Vista beach och lägga sig och sola på sin siesta, ja, det är najs. Låg där och gjorde lite företagsadmin och jobbade lite med min uppsats. De e najs.

Veckans lärdom: att jag är en envis människa som alltid får som jag vill till slut. Och får jag inte som jag vill, så är det byebye aldrig igen.

Veckans Viktor-skämt: Vet ni att de ska börja göra telefoner i keramik? …. men jag tror att det var ett lurendrejeri. (fruktansvärt tråkigt skämt.)

Veckans bästa: att Lakers vann i veckan, även om de förlorade igår. Och att Alcazar-Lina gick vidare igår.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.