Veckans planering – en sockerfri vecka

Hej gänget!  Hur är läget med er? Den här veckan började med att jag tydligen ska vara sjuk. Har ju vart sjuk i nån vecka nu, och det bara håller i sig. Har inte riktigt velat vila ordentligt och det har därav inte kunnat släppa taget om mig, men idag är det bara jobbet som blir lidande (och min lön sen då), men det kan få vara värt det. Hade feberfrossa inatt och nu hostar jag mest.

Måndag: skulle egentligen jobbat hela dagen på skolan och sprungit på kvällen, men istället blir det vila och lugnt jobb här hemifrån. Ska läsa om hockey till kursen jag går bland annat!

Tisdag: tror att det är lika bra att jag sjukanmäler mig för morgondagen också, bara så jag kan bli frisk på riktigt. Dock måste jag ner på stan en sväng på morgonen, men det orkar jag nog. Får se hur jag mår på kvällen om jag avbokar yogan på kvällen. Är ju CHL-hockey på kvällen och det är ju alltid trevligt!

Onsdag: borde vara frisk till och med onsdag, så då planerar jag att jobba igen! Guerilla Office på förmiddagen hoppas jag på, behöver hjälp med lite redigeringstankar så dit vill jag verkligen. I helgen spelade vi in promofilmer för mitt företag, så jag hoppas kunna redigera dem på onsdag! Vilar nog dock en extra dag från träningen…

Torsdag: fritidsjobb, danspass för actic, hockey på kvällen och förhoppningsvis träning också! Den här veckan är det lågreps i mitt schema, så det är lite roligare än förra veckans träning… 😉 Gillar att lyfta under kort tid, inte hålla på att nöta…. Men men, det är väl när det är obehagligt som man utvecklas mest. 

Fredag: Fritidsjobb, träning och vila.

Lördag och söndag: Acticjobb och träning och vila.

Förutom det så har jag en del punkter i företaget som jag hela tiden jobbar med såklart, som PT-online-uppföljning, marknadsföring, kundrelationer etc. Jobbar med att hitta företag som vill jobba med min gruppträning och sådär. Saker som jag jobbar ständigt med.

Och såklart vila. Måste vila. När kroppen aldrig vill bli frisk så är det att bara ta det lugnt. Vila.

Saker som jag gör när jag vilar:

  • kollar på en bra (eller mindre bra) serie eller film (igår såg vi Fantastic beasts and where to find them och första LotR-filmen, båda fantastiska skapelser).
  • ritar/pysslar/skapar
  • skriver av mig på bloggen (ex det här inlägget)

Förresten! Den här veckan är vi helt sockerfria i min fb-grupp!

Är ni med? Min tid för träning är det som gäller!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.