Veckans planer

Måndagsmood.

Måndag: Idag ska jag på ett spännande möte, ha ett annat spännande möte på telefon, jobba på fritids och så är planen att springa en runda ikväll!

Tisdag: Imorgon ska jag ha flera gruppträningar, jobba på skolan, yoga på kvällen och så ska jag jobba med stark på jobbet. 

Onsdag: Jobbar på Actic på morgonen, och därefter ska jag till Guerilla Office och jobba med företagskollegorna! Längtar verkligen, har så mycket jag behöver ventilera efter att inte ha gått på ett par veckor haha! Kl 13 ska jag hålla utbildning på Medborgarskolan och på kvällen ska jag styrketräna med Melina, vilket ska bli så kul!

Torsdag: Först till Actic, därefter danspass, fritidsjobb, gym och hockeymatch på kvällen. Brukar passa på att spana in veckans hockeyplugg i samband med matcherna, håller man på med hockey kan man ju lika gärna ta två flugor i en smäll.

Fredag: blir contentskapande dag, behöver fylla på förrådet! Och så ska jag ta hand om alla PT-kunder, jobba på fritids och gymma på kvällen.

Helgen: eventuellt till Stockholm och kolla på hockeyn, Lakers spelar mot Djurgården. Men beror på hur det går lite i veckan och hur jag mår. Förra veckan var lite skakig, så vet inte om jag vill skaka till livet igen, dock är det ju bra att åka bort också, ibland åtminstone!

Vad ska ni göra i veckan?

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.