Veckans bästa

Hallå eller.

Nu är det söndag och jag är allmänt söndagsdeppig för jobb imorgon kl 6. Men det är också min sista arbetsvecka på kanske tre veckor, sen är det ledighet, Frankrike och sen några dagar till med ledigheter innan hösten börjar igen.

Längtar dock verkligen efter att skolan ska börja igen, alltså den skolan jag jobbar på. Saknar barnen, rutinerna på jobbet och allt sånt. En rutinvardag igen. Min bästa grej.

Veckans bästa: Att Henke ba ”kan vi inte se alla HP-filmer?” och helt plötsligt har vi sett både ettan och tvåan. Fler blir det helt klart nästa helg!

Veckans mysigaste: igår var vi i Söderköping med Henkes familj. Åt god mat, god glass och bara umgicks.

Veckans känsla: att jag behöver en förändring i mitt företag. Har haft den längre men nu har jag äntligen tagit tag i det. Äntligen. Ni kommer märka förändringar här på le blog.

Veckans träning: Allt går framåt. Gjort lite högre reps den här veckan, eller åtminstone försökt. I veckan som kommer nu har jag tänkt ta fyra dagar utan att dra i en skivstång, ska köra gruppträningspass, och få lite annan belastning. Behövs tror jag nu! Sen ska jag nog börja ett nytt schema i träningen, ska bara komma på vad jag ska ha för mål med det. 😉

Veckans beslut: Att inte tacka ja till fler jobbdagar, för måååååste verkligen vila min hjärna också. Jag brukar ju vara motiverad för höst nu, men tror att det blivit för mycket av det goda, så behöver få hjärnan att pausa så den kan bli en sån där popcornhjärna igen. Tur att jag ska åka till Taizé om två veckor, då ni, då ska hjärnan få andas allt den vill.

Nu ska jag jobba vidare med företaget, äta lite mat och sen jobba ännu mer. Ha en bra avslutning av veckan allesammans <3

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.