Öppna upp ditt fönster

Behöver fler såna här dagar den här sommaren. Och på tal om soliga härliga sommardagar så behöver jag börja vara riktigt noga med att smörja in mig själv med återfuktande kräm nu, ser att jag börjar bli torr i min solbrända hud. Oh well.

Veckoplanering för vecka 28

Har knappt koll på vilken vecka det är längre. Dock så tror jag det är den här veckan jag skulle ha muckat från min GU. Och det gjorde mig helt plötsligt lite ledsen. Ledsen som i att jag inte gillar känslan av att ha avslutat något innan jag borde varit klar med det. Jag har liksom aldrig tidigare avbrutit en utbildning jag gått. Jag har alltid gjort klart det, även om det vart tufft, tråkigt eller någon annan anledning. Nu gjorde jag visserligen klart GMUn, men ändå. Egentligen ville jag ju inte fortsätta av många anledningar, men ändå. Undrar om det kommer vara en sån där sak som hänger med mig tills jag dör. Det känns lite som ett misslyckande liksom. 

Den här veckan jobbar jag med:

  • Actic actic actic. Det är 4 arbetspass och 6 gruppträningspass som ska bli avklarade. Pengar som ska gå till min utbildning jag ska gå i höst, en utbildning som jag verkligen längtar efter.
  • Sommarbootcamp.  Är fullbokat. Hehe. Nöjd. 
  • Influencers of Sweden. I höst kommer det vara ett stort event så det är det full fart med.
  • Influencers of Sweden 2. Sen är jag numera även medlemsvårdsansvarig så det ska jag jobba med hela torsdagen. Woop woop.
  • I höst kommer jag jobba med att utbilda i sociala medier (!) vilket kommer bli så kul! Det behövs såklart förberedelser, så ska börja förbereda redan nu tänkte jag.

Känslan av att inte riktigt höra hemma i hemmet…. den har jag nu. Eller haft sen vi flyttade in här egentligen. Känner mig liksom inte hemma i den lägenheten vi bor i nu, inte överhuvudtaget. Det känns som det är en tillfällig lägenhet, och ja, jag kollar ständigt efter andra ställen att bo på. Henke kollar mest hus, och jag kollar väl mest lägenheter i Örebro.

Enda sen jag flyttade upp till Örebro så har jag ju bott i 8 olika lägenheter. 8 hem på fyra år. Först förra lägenheten kände jag mig hemma i och kände att här kan jag bo hur länge som helst. Bodde där ungefär ett år, och sen blev det alldeles för jobbigt, eftersom den inte var en lägenhet där två personer får plats. Så därför flyttade vi till den här lägenheten, och nu känns det ju tråkigt att jag inte trivs till 100. Jag har liksom inte den där hem-känslan.

Jämfört med den andra lägenheten så känner jag mig inte 100% trygg. Inte så att jag känner mig otrygg på området eller så, men känner mig liksom rastlös. Som om jag hela tiden förbereder mig på att dra härifrån. Det här är liksom inte vart vi ska bo.

Och det sög ju att vi var tvungna att tacka ja eller nej till den här lägenheten innan vi ens sett den. Örebrobostäder är alltid speciella, alltid är det något som är konstigt eller fel.

Idag hittade jag ett hus jag skulle kunna tänka mig att bo i (haha att jag ens tänker på hus nu är lite galet) men på Henke lät det som att han hellre skulle bo i ett tält än att köpa det huset haha.

Jag hoppas vi kommer kunna hitta något annat boende till nästa sommar, ett annat boende med tvättmaskin i lägenheten haha. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.