Novemberfokuset

Tänk. Här var jag i livet 2015. Pluggade på GIH. Hade precis startat både företag och blogg. Det var snö i november. Vi läste om idrottspsykologi och hade föreläsningar om mind och power, vilket var ett sätt att förhålla sig till prestationspsykologi då, med fokus på elitidrottare. Mental avslappning och meditation var det som mind betydde, och power tror jag var att kunna fokusera på uppgiften och rikta all sin power på att prestera där och då.

Men vad vet jag, är ju länge sen nu… 😉 Nu ska jag fokusera på november 2018.

November 2018

  • Företagsfokus: personlig träning. Här ska jag lägga allt mitt krut och alltså, det är faktiskt rätt skönt att fokusera främst på en sak. Har ett mål med hur många kunder jag vill få in, men det får ni nog inte veta va! 😉
  • Och min löpargrupp då, som kommer skötas från min facebookgrupp.
  • Och så vill jag ha två träningsevent innan jag åker till Egypten i januari. Har ett möte om ett yogaevent nästa vecka bland annat. Event är faktiskt något jag älskar att jobba med, så det vill jag ha mycket mer nästa år också! Älskar att jobba med projekt!
  • En helg ska jag åka hem till mina föräldrar och då kommer jag ta och vara ute mycket i skogen (eftersom de bor i Småländska skogarna) så där får jag in det målet att vara ute en hel dag varje månad.
  • Ska även tatuera miiiiiiiiiiiiiiiig! Så laddad!
  • Och träningsmässigt ska jag springa 4 gånger i november, och fortsätta jobba med mina styrketräningsmål.

Och där stannar jag. Fler mål blir det inte för november. För jag klarar inte att fokusera på fler, det har jag lärt mig den hårda vägen, för då blir inget gjort.

Vad tror ni? Visst kommer jag klara det här? Jag tänker klara det.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.