Mars är slut – en sån där riktigt bra månad

Godmorgon! Här sitter jag hemma hos mina föräldrar, dricker mitt morgonkaffe och njuter av att vara lite ensam med säker-stil-podden i bakgrunden. Nu är det först dags att sammanfatta mars och tänka ut april.

Precis som februari så tänkte jag gå igenom målen i tre olika kategorier, lägger dock till träningssammanfattning också, och utgår då från både min bucketlist och målen för mars.

Privata målen:

Ett av målen var att testa en ny restaurang, men… minns inte om jag åt på något nytt ställe… hehe! Åt knappt ute i mars, och de två gångerna jag minns var på Pitcher’s och Enellys (två hamburgerkedjor). Testade inte ens någon ny burgare hehe. Få ta mer ansvar för det här! 😉

Äga alla Terry Goodkind-böckerna. Fick hem fem böcker som jag beställt, men saknas fortfarande ett gäng…. Oh well! Det är ju svårt när han fortsätter släppa böcker hela tiden! 😉

Bli klar med c-uppsatsen hade jag också som mål! Skickade in den, fick tillbaka den… Har inte så mycket kvar men men. Kanske imorgon 🙂

Företagsmålen:

Pga mycket annat att göra så fick jag inte tillräckligt med tid att marknadsföra min onlineutmaning så mycket som jag hade tänkt, så har inte fått så många anmälningar som jag hade tänkt. Kommer utvärdera och lägga upp den igen som en löpande utmaning istället, hade nog först tänkt ha den enbart i mars men gör nog om!

Eventet i Vågengallerian blev jättelyckat, läs här!

Utmana mig företagsmässigt och att sätta en bra företagsplan – nja. Utmana mig gör jag ofta, men att sätta en företagsplan så jag kan jobba heltid med företaget från och med i höst… det gjorde jag inte. Hehe! Men har en idé för maj. Det kan nog bli bra.

Ekonomiska målen:

Angående spara pengar-målet så har vi ju ÄNTLIGEN fått tag på en lägenhet, men överlappningsperioden blev lite väl lång så vi betalar dubbla hyror i april och maj, vilket suger. Så blir svårt att spara pengar, men några slantar. Att spara minst 4000 får jag återgå till så fort juni kommer. Har dock bestämt mig för att gå igenom ganska många av de här recepten under kommande tid, så då kanske det finns cash kvar att spara? Idk.

Träningssammanfattning:

Som jag skrev på min instastory igår så börjar jag nog bli rätt mycket bättre från min utmattning förra året och den stress jag hade under Tränarprogrammet. För vet ni vad? Jag börjar få bra träningsresultat och gå upp i vikter på skivstången igen. Så lycklig! Kanske kan ta tag i mitt tyngdlyftande igen? Kanske börjar med crossfit eller något annat galet? Satsa på OCR-running? Body buildning?

Jag sprang ju en mil häromdagen, och det gick väldigt bra. Jag har satt olika reps-pb i böj och bänk. Jag har gått nästan 300 000 steg i mars enligt telefonen (dock har jag inte alltid den på mig på jobbet eller när jag gymmar).

Jag känner att jag återhämtar mig snabbare, längtar mer efter att träna och liksom ja, vill träna mer.

Kanske inte syns men var himla nöjd med både böj-pb och bänk-pb.

Mars blev en sån där riktigt bra månad

Helt klart nöjd. Laddad för april. Det kommer hända många roliga saker så håll i er!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.