Juni – som det var då

Med inspiration av Jennifer så gör jag en tillbakablick i min blogg här på claratoll.se på vad jag gjort de senaste två åren under juni månad. Om ni hängt med sen starten, så vet ni ju om att jag bloggat här sen augusti 2015, så juni fanns ju inte med förrens 2016.

Jag minns den här bilresan väldigt tydligt. Tog pappas bil och körde upp den till Örebro (varför minns jag inte men behövde väl den av någon anledning), och stannade på vårt vanliga rastställe strax innan Jönköping. Årets första bad, lite för kallt, för var kallt i början av juni 2016, men väldigt härligt.

Vägen mellan Växjö och allt som ligger norrut går liksom alltid genom Jönköping, så vare sig man ska upp till mormor och morfar, numera Örebro eller upp mot Stockholm, så är Jönköping ett sånt där riktigt bra rastställe. Antingen är IKEA och lunchrestaurangen bra, eller så är det här badstället bra. Att köra själv i ungefär 4 timmar i sträck är omöjligt, men med en rejäl paus i mitten funkar det ju. 

Har ni några ställen ni alltid stannar på när ni ska någonstans?

På tal om bad liksom

Förutom att bada tänkte jag att jag på riktigt skulle bli bra på det här med Roller Derby. Börjar nu dock lägga den drömmen på hyllan så smått. Oh well.

2016 var tanken på roller derby stark och drömmen stor, men så gick tiden och drömmen minskade och nu är den inte lika stark längre så att säga.

2016 var en riktigt bra cykelsommar. Cyklade långt, ofta och mycket. Många olika äventyr runt Örebro. Cyklade till Solliden, cyklade till Lanna Kalkstensbrott och Hemfjärden runt, bland annat.

Får nog ta tag i det där i sommar igen. Saknar äventyren!

På tal om cykeläventyr OCH badäventyr – jag och mamma och pappa var på Visingsö och cyklade runt (och jag badade).

Och så började jag göra träningsgifar till bloggen. Det, kära vänner, det har varit en framgångsfaktor i alla mina träningsprogram jag skrivit till kunder och bara själva passen här på bloggen. Riktigt bra faktiskt.

På den tiden då min styrketräning gick framåt innan hela jag började må dåligt och gick bakåt. Vår+sommar-2016-träningen hade ungefär samma uppåtkurva som jag har nu, det var så härligt och roligt att träna då!

Juni 2017 var min sämsta träningsmånad ever, mådde katastrof, stress totalt med skola och ingen träning gick framåt överhuvudtaget. Oh well. Tränade åtminstone. Det är jag väldigt glad för, tror att det hade varit värre om jag inte gjorde det.

Jag och några vänner åkte och badade ungefär varje kväll ett tag där i juni också. Världens bästa grej. Kändes som jag levde i vattnet ett tag och så vill jag så gärna ha det igen. Vaaaaarför bor vi i en stad där det inte finns några bra utomhusbad med cykelavstånd?!

Och tränade ju på konstiga ställen på instagram! Haha detta var faktiskt så kul att göra. Kanske får göra en repris?

Tog även examen, hade mina sista Fotboll-För-Alla-Tjejer-träningar och försökte överleva. Höll flertalet bra gruppträningspass och njöt av att plåga andra hehehehe. Tränade för fullt för GMUn som stundade och sen det bästa:

Firade midsommar och började samtidigt prata med den person som numera är min sambo. Hehe. 

Juni 2018

Ser verkligen fram emot vad juni 2018 kan ge i och med att jag så mycket bättre nu stressmässigt, min träningskurva är spikrak uppåt (började månaden med PB) och har en London/Oxfordresa planerad bland annat.

2 Comments

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.