Februari – nådde många av målen och kom ingenstans i andra

Slutspurten av februari – hur gick det för dig? Nådde du målen du satte upp? 

Läs nedan om hur det gick för mig!

Jag har en lång radda med mål och drömmar jag vill hitta på i år, min bucketlist för 2018. Och så har jag gjort en lite mer konkret lista för sakerna jag planerat för februari.

Privata målen:

Lyckades ju med ungefär allt förutom en sak på den listan, så är hiskeligt nöjd med det!

Rehabmålet kom visserligen i sista stund (igår) men ändå en check på listan! Blev två klara avsnitt av Tränarpodden, plus en inspelning imorgon. Helt klart supernöjd med det. Älskar min podd.

Företagsmålen:

Mina företagsmål gick lite sämre, men men. Har blivit bokad på saker som kommer generera mer saker förhoppningsvis, så det är jag taggad på!

Jag hade bland annat som mål att livesända en gång i veckan i min facebookgrupp, och det känns som en lite småmysig rutin jag har på tisdagsförmiddagarna. Just idag blev det på kvällen, men annars tänker jag mig förmiddagar, för då är jag mycket piggare och gladare också 😉

Och största målet var att komma igång med online-PT-jobben. Lyckades sisådär men har en bra plan som många verkar gilla. Hade som belöning på det målet att få beställa en bok av min favoritförfattare. Råkade beställa fem stycken nu på bokrean. Är inte ens lite ledsen. 

Ska steppa upp ett snäpp i mars och jobba lite annorlunda. Tror min plan kan bli riktigt bra.

Ekonomiska målen:

Mina ekonomiska mål är det som jag är helt klart nöjdast med. I min bucketlist har jag ju skrivit ATT jag ska spara pengar till olika saker, men inte till vad och hur mycket.

Men kan säga såhär; summan jag planerade var 4000kr undansparat och än så länge har jag sparat 6000, typ halva lönen hehe. Lite av det är insatt i fonder och aktier, andra har jag sparat genom dreamsappen. Jag har nästan blivit beroende av dreams, går nog oftare in där än på instagram numera.  De på dreams har startat en fb-grupp som är så himla peppande och rolig, så det har nu blivit ännu roligare att spara genom den haha!

För nästa månad så har jag funderat på att kika på lite aktier som är träningsrelaterade, och att sen eventuellt skriva om sånt här på bloggen. Skulle ni vara intresserade av att följa det? Är helt klart nybörjare inom aktiebubblan, men tycker det är spännande ändå.

Som belöning för mina minst 4000-sparade-pengar så skulle jag få en heldag med serier. Men fick ju hela veckan med det förra veckan typ pga förkyld så ja…. Kanske passar bra i helgen dock? 

Är helt klart nöjd med februari som månad.

Jobbet jag har på skolan känns riktigt bra, med både barnen, arbetssysslan och kollegorna. Trivs som bara den. Trivs också väldigt bra på Actic, och trivs mycket mycket bra med att ha mycket tid till att jobba med företaget och vila så länge jag vill och liksom göra lite allt möjligt om dagarna.

Finns typ bara en sak som stör mig i det här livet, och det är att jag och H ska ha så svårt att hitta en lägenhet i den här stan som vi (jag) kan tänka oss att bo i. Jag är lite kräsen. Ska på visning på torsdag, och hoppas på guld. Har varit på visning i samma hus tidigare och det var stort nej tack, så har inga höga förväntningar. Gillar lägenheten vi har nu men den är alldeles för liten.  Aja. Vad är väl en bal på slottet. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.