Dagens att göra-lista

Hej på er och god förmiddag!

Idag började jag dagen med att få ett (en??) papercut i fingret och det är liksom inte ens lite skönt va. Sen cyklade jag till Livin Station och är här på Guerilla Office, som vi brukar ha på onsdagar. Najsigt.

Frukost med ett gäng företagare, en som specifikt kan vara väldigt bra för min business angående bloggen och lite sådär annat trevligt. En som jag inte träffat på väldigt länge så blev väldigt glad att få träffa henne!

Dagens att-göra-lista innehåller:

  • Planera och hålla träning för laget – en av mina sista träningar innan jag lämnar dem för en tid i Göteborg.
  • Redigera och publicera en film som jag filmade igår. Handlar om att våga gymträna.
  • Fixa med min företagsfest som jag ska ha den 12e oktober.
  • Försöka få till en minifotoshoot, hoppas Erika kommer idag på guerilla office, I need you.

Sen ska jag fixa lite småsaker, men detta är huvudgrejerna idag.

Imorgon har jag förresten mitt sista arbetspass på hemvården i Örebro. Äntligen. Som jag har längtat. Har två andra kollegor som slutar imorgon med så vi kommer ha tårta och kakor så det smäller om det. Planerar att äta upp allt, går ju inte att lämna något, vem vet, kanske blir dåligt. 😉

Förhoppningsvis får jag till ett löparpass i eftermiddag också, hade ont i halsen igår men det är borta idag så är inte-alls-peppad-men-måste-springa…. Nu ska jag göra det tråkigaste på min att-göra-lista: gå och posta ett brev. Men idag har jag en bra dag, mår bra, känner mig peppad på business och allmänt glad. 

Vad ska ni göra idag?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.