Stockholm baby

Stockholm

Igår var jag i Stockholm och turistade med en av alla jag träffade när jag pluggade i Oxford! Min fina vän (plus hennes bror) har rest runt i Europa och sett allt möjligt roligt, och slutade då med Stockholm och mig. Vi vandrade runt i innerstaden i sammanlagt två mil, för här skulle vi vara hälsosamma bestämde de när jag kom och inte ta tunnelbanan någonstans….

Clara Toll Stockholm

Men det var så roligt! Såg delar av staden jag aldrig sett förut, saker och ställen som jag inte vanligtvis skulle titta på eller göra, så det var riktigt kul! Vi åkte skridskor i Kungsträdgården och drack varm choklad i caféet som ligger i det gula huset på bilden ovan.

Clara Toll

Vi kikade in i massor med kyrkor och ett museum i Slottet, åt på Vapiano (för att de gör så god pizza) och fascinerades av en jättetrång gata i gamla stan (bilden under). Vi testade på en Ice Bar och vandrade runt halva Djurgården.

claratoll

Stockholm

Kanske skulle man börja turista mer i städer i Sverige, inte bara när man åker långt långt bort? 😉 Aja, det var en bra semesterdag, och idag är jag så trött i benen, så idag ska jag ta det lugnt på vår fotbollsträning och senare med Nerike Knockouts! Nu ska jag skriva labbrapporter, läsa ”roliga” artiklar och fundera över andra problem här i livet!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.