Jobb och jobb och jobb

Expresso house

Vet ni vad jag gillar? Att jobba.

Jag gillar att jobba med det som utvecklar mig som person, det som utmanar mig och det som driver mig framåt. Jag gillar att hitta nya utmaningar, nya möjligheter, nya tankesätt. Jag gillar att dra igång projekt i områden som jag egentligen inte har en aning om hur det funkar, men som resultatet har blivit riktigt bra!

Jag gillar att arbeta med andra människor. Jag gillar att jobba med andra personers utveckling, se hur de mår bättre och bättre, hur de blir starkare, gladare, osv, osv. Jag gillar att dela med mig av min kunskap, att byta erfarenheter med andra och se hur andra lär sig och vill lära sig mer om träning (och andra ämnen också då).

Örebro

Mitt företag driver jag för andra lika mycket som för mig själv. Samtidigt som jag coachar andra till framgång tänker jag att jag också utvecklas. Jag lär mig mer om träning, om kroppen och om hur det fungerar i praktiken. Jag lär mig om hur människor fungerar på det psykiska planet lika mycket som det fysiska. Jag lär mig om hur människor fungerar i grupp, och hur människor fungerar enskilt.

Jag lär mig om hur man motiverar en som är i min ålder mot hur man motiverar någon som är det dubbla. Jag lär mig om hur jag kan prata med en 30åring, mot en 60åring. För mig är inte personlig träning att bara träna någon ett pass och sedan är det slut. För mig är det att ha en kontakt med kunderna om både träning och hälsa, deras välmående och allt som händer runtomkring.

Lika mycket som det handlar om träning handlar det om välmående och bli stark i sig själv. Att bygga på sin självkänsla är lika viktigt som att bygga på sina muskler.

Älskar att kunna kalla träning för jobb! 😉 Om någon timme åker jag till Stockholm, för imorgon ska jag till Blogger Boot Camp! DET ska bli kul, föreläsningar och träning blandat i en enda kompott! Love it! Hoppas ni också får en bra helg!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.