Åttaveckorsutmaningen – träna med Clara Färdiga Gå – ANMÄLAN STÄNGD.

Under åtta veckor kommer två personer tränas av mig, separat, för att sedan mötas i en tuff duell, där deras fysiska förmågor kommer sättas på prov. Det kommer vara svett och blod, skratt och tårar som ni kommer få ta del av på min youtubekanal

ANMÄLAN STÄNGD.

Åtminstone så kommer deltagarna skratta mycket, jobba på att hitta sin träningsglädje och lära sig mer om hur man får in träningen i vardagen. Jag vill att du ska veta att din hälsa och ditt välmående är viktigt för mig, och det är det som kommer vara i fokus under de här veckorna.

Så här kommer det gå till: En gång i veckan under åtta veckor kommer du träna med mig, andra dagar kommer du få träningspass som du kan göra antingen på gym eller hemma (beroende på vad du vill och hinner med). Efter de åtta veckorna är slut så kommer du möta den andra deltagaren i en tävling!

Så här tänker jag mig att du är: Någon (som bor i Örebro) som VILL TRÄNA, men som inte vet hur man gör, som inte har motivation, som kanske tränat i omgångar tidigare, men som inte får det att fungera, som inte får det till en rutin. Du är en person som gillar att prata, och som tycker det vore kul att vara med på min youtubekanal.

Det här krävs av dig: Du måste ha tid att träffa mig i ungefär två timmar varje vecka, du måste vara beredd på att göra en förändring och följa de råd jag ger dig under de här åtta veckorna.

Det kommer att börja så fort jag har två deltagare redo. Därför är det viktigt att du anmäler dig redan nu! Jag kommer börja ta kontakt med de som anmält sig direkt när jag får in anmälningarna.

Deltagandet är gratis, men anmälningen är stängd.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.