10 saker jag gillar lite extra just nu

Torsdagslistan denna veckan handlar om tio saker jag tycker lite extra om just nu! Saker jag gör, saker jag engagerar mig i eller saker som jag sett, som jag bara tycker är riktigt bra just nu.

en annan mamma

  • En annan mamma-kampanjen! De står upp för utsatta kvinnor i Örebro, bland annat genom att fixa startpaket med sängkläder och köksprylar, sånt som är bra att ha när en tvingas fly för sitt liv. Ni har väl inte missat att ni kan träna för en annan mamma på söndag? Jag håller i ett grupppass där alla pengar går till kampanjen, så kom och stötta! Anmälan till info@claratoll.se!
  • Sarah Sjöström. Visserligen en vecka gammalt, men fortfarande otroligt mäktigt.

  • Fotboll för alla tjejer! Ni skulle varit med på träningen igår. Alltså vilken utveckling de har gjort på senaste tiden. De lär sig mer och mer teknik, mer och mer taktik, mer och mer om hur en tänker fotboll. De vet vad en avspark är, de vet vad för linjer som gäller för vad, och de börjar förstå hur de kan låta bollen vara den som jobbar, så att spelet flyter på mycket bättre än vad det gjort tidigare. Jag är så stolt över dem, och är otroligt ledsen över att det är sista gången nästa vecka.
  • Sommarkänslan. Det börjar bli riktigt skönt ute (förutom idag då, 10 grader och regn), det bjuder in till härliga långdistanscykelturer, för promenader i solnedgången eller bara uteträning. Eller att lägga sig med kurslitteraturen i en park och halvläsa lite inför de sista examinationerna. Måste säga att det känns riktigt bra att det äntligen är påväg för den här terminen att ta slut, snart är det ledigt från plugg och bara jobbfokus. SKÖNT!

#bbcon16

  • BBCON16 är nääära! Better Bloggers, bloggnätverket jag är med i, anordnar första av många konvent, det ska verkligen bli kul att få åka dit på lördag och träffa alla! Massor med intressanta talare och spännande möten, att få träffa alla de där en diskuterat med i forumet, samt träffa de där bloggarna en inspireras av hela tiden! Äntligen!
  • Fredagsscrimmage! Imorgon har vi träningsmatch för Nerike Knockouts! Äntligen! Önskar vi kunde ha det oftare, gärna en gång i månaden, men det kanske jag kan trycka för mer nästa termin. Vi behöver spela så mycket mer än vad vi har gjort hittills för att få mer spelarvana, så ja, det behövs, och det ska bli! Ser verkligen fram emot morgondagens scrim!
  • Det ökade intresset för träning! Ser att fler och fler i min närhet, såna som inte riktigt haft något intresse för träning, börjar intressera sig för att vara mer aktiva! De hittar vägar och lösningar, de tar sig tid att träna och de anstränger sig för att på sikt må mycket bättre. Det gör mig verkligen glad!

  • Zara Larsson. Hon är väl Sveriges coolaste? Så mycket skit hon står ut med, men ändå levererar gång på gång. Älskar hennes och Noels podcast den fantastiska resan, torsdagar levererar alltid lite extra när en lyssnar på dem. Ser ni förresten videon ovan? Ser ut som de har kinesiotejp… 😉 (Alltid träning i den här hjärnan)
  • Långa cykelturer. Angående det härliga sommarvädret jag skrev om innan (som lämnat oss idag), så är det helt sinnes underbart att dra ut och cykla långt. Jag har cyklat några vändor runt Örebro med min fina cykel, men ska väl snart bege mig ut på en LÅNG, lång, lång tur långt bort.

Tyngdlyftning

  • IDAG SKA JAG FÅ GYMTRÄNA IGEN! Efter dagens plugg ska jag bege mig ner mot gymmet, ska slänga lite vikter över huvudet och smälla extra hårt i golvet i varje landning. Kanske ska försöka mig på ett personbästa i marklyft också? Bara för att. 120kg har jag lyft, så 125 vore ju nästa steg. Min rygg har gjort ont i några dagar, bara för att jag inte har gymmat. Det är som att den känner av att jag inte tränar, så då protesterar den och vägrar vilja jobba normalt. Äntligen.

Finns det något just nu som får dig att må lite, lite bättre? 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.