Ryckträning

clara rycker

Godafton! Precis hemkommen från ett gött ryckpass. Var ganska trött i huvudet när jag kom ner till ÖKK, så var glad för att mitt schema just nu är på lätta vikter.

Även om jag gör träningsscheman så tycker jag det är skönt att låta andra ha hand om mitt eget schema. Åtminstone när det gäller tyngdlyftningen. Jag sköter styrketräningen själv, det kan jag puscha mig själv i… 😉 Men i tyngdlyftning är det lättare att se vad andra behöver än mig själv, speciellt eftersom jag bara tränat det ett halvår!

Schemat jag går på just nu är ett lätt schema för att bygga upp tekniken. Det är inte superkul de dagar jag har mycket energi i kroppen, men då går det också snabbt tills jag är klar och kan träna tyngre vikter.

selfie

Mitt huvud är fullt av företags- och träningsprojekt, ska bland annat på promotionmorgon imorgon här i Örebro och sen blir det lunchmöte för ett eventuellt samarbete med en annan bloggerska! Och på kvällen är det scrimmage!!! (träningsmatch). Så rolig dag! Och därför måste jag sova nu, godnatt alla därute!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.